close

Een WordPress pagina: de juiste start bij ieder handelsbedrijf. Maak je je ongerust dat je een hoop klantenpotentieel afstaat? Wat je dan kan beslissen is een pagina van WordPress, gemaakt door gespecialiseerden.

Voor een onderneming is zichtbaar worden in Zoekmachines essentieel om te blijven bestaan. Wie zijn klantenbestand kan uitbreiden versterkt als handelsbedrijf, en kan rekenen op extra geld op lange termijn. Dat kun je wel niet alleen. Zonder een gespecialiseerde webontwikkelaar kan je niet zomaar een doordachte internet site beginnen.

Geld dat vlug wordt terugverdiend Wie kiest om te gaan voor een vakkundig opgebouwde WordPress website, zal geconfronteerd worden met een kost. Ga niet voor de eerste de beste optie, want dat geld zal worden verspild. Er zijn heel veel incapabele developpers die onrealistische prijsramingen bieden om klanten te lokken, maar hun torenhoge erewoord niet kunnen waarmaken.

Internetbureau JKC Media heeft het goed voor met haar bezoekers. De positieve aspecten die dit kan hebben op je bedrijf zullen je doen versteld staan. De centen dat je zal hebben geïnvesteerd in het ontwikkelen van een webstek door JKC Media, zal je op termijn terugverdienen.

Dit succesverhaal werd al bij heel wat ondernemingen realiteit. Met welke reden zou ik beslissen voor een WordPress web pagina? JKC Media levert u websites die geproduceerd zijn in WordPress, één van de meest bekende en daarbij kosteloze CMS systemen.

WordPress heeft een heleboel voordelen:

1. Enorm gebruiksvriendelijk. WordPress wordt gezien als hét simpelst te benutten websitesysteem. WordPress is voor jong en https://www.jkc-media.nl oud, technisch- of minder technisch aangelegd te gebruiken.

2. Uitmuntend beveiligd. WordPress levert hackers geen hoop want maakt gebruik van de hoogste beveiligheidsstandaarden, en komt vaak af met vernieuwde verbeteringen.

3. Klaar voor SEO. Wie gebruik maakt van een webpagina door WordPress, kan direct rekenen op uitstekende ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE .

Wat zijn de exacte kosten voor een WordPress webstek? Het kost ongeveer 300 à 400 euro om een makkelijke basiswebsite te laten maken.

Wie wil gaan voor een compleet pakket met ondermeer een SEO strategy, zal moeten rekenen op een paar duizend euro. Wie in zee gaat met JKC Media kan rekenen op all-in-packages die starten bij 699 euro.

Dit is een totaalpakket voor ZZP’ers en MKB’ers. Welke methode gebruikt JKC Media?

1.Telefoongesprek zonder verplichtingen. Wie belangstelling heeft in wat JKC Media kan bewerkstelligen, kan opteren voor een vrijblijvend gesprek via de telefoon.

Tijdens dit telefoongesprek wordt overlopen wat de client zou willen hebben, en wordt besproken wat JKC Media kan doen.

2. Prijsopgave. Na afloop van dit gesprek zullen we u een prijsvoorstel doen.

3. Concreet overzicht van het plan. We bezorgen u een papierbundel waarin u alles over uw eigen project kan terugvinden.

4. We beginnen ermee. Uw project wordt op poten gezet. We blijven de https://en.search.wordpress.com/?src=organic&q=wordpress klant briefen over hoe het project vooruitgaat en staan telkens open voor commentaar of sturing.

5. Klaar!. Uw nieuwe web pagina is af en staat online.

6. Service, ook na oplevering. Wij assisteren u ook na afronding verder met al uw aanvragen en problemen over uw project.